Actie

Gave nieuwe trailer voor Netflix-hit Stranger Things

21 juni 2019 12:10 | netflix | Door Televizier

© still Netflix

Twee weken voor de première is er een nieuwe trailer van het derde seizoen van de Netflix-hit Stranger Things. De beelden beloven een hoop actie.

De drie minuten durende trailer van de tv-serie lijkt er bijna een voor een actiefilm, zoveel spanning zit erin. De rust is duidelijk nog niet wedergekeerd in het fictieve stadje Hawkins.

Liefde en volwassenheid

Over het nieuwe seizoen schrijft Netflix zelf: “In het Hawkins, Indiana van 1985 komt de zomer eraan. School is afgelopen, er is een nieuw winkelcentrum en de groep vrienden staat aan de vooravond van volwassenheid. Liefde bloeit op en dat zet de verhoudingen binnen de club op scherp. Ze moeten ontdekken hoe ze kunnen opgroeien zonder uit elkaar te groeien. Ondertussen ligt het gevaar op de loer. Als het stadje wordt geteisterd door oude en nieuwe vijanden, herinnert dat Eleven en haar vrienden eraan dat slechtheid nooit stopt: het verandert alleen maar. Ze moeten overleven en onthouden dat vriendschap het altijd wint van angst.”

Vaste cast

In de trailer zien we verder een hoop bekende Stanger Things-gezichten. Eleven (Millie Bobby Brown), Mike (Finn Wolfhard), Lucas (Caleb McLaughlin), Max (Sadie Sink), Will (Noah Schnapp) and Dustin (Gaten Matarazzo) duiken allemaal weer op.

Emmy Awards

Seizoen 3 is op 4 juli te zien bij Netflix. Stranger Things is in de afgelopen jaren genomineerd voor 10 Emmy’s en won er zes.

Meer over