Ze zijn terug

Hij is er: de trailer van La casa de papel deel 3

3 juni 2019 15:38 | netflix | Door Televizier

© Netflix
Het wachten is voorbij. De trailer van het derde seizoen van het immens populaire Netflix-serie La casa de papel staat nu online.

Tokio, Nairobi, Rio en natuurlijk El Professor; allemaal zien we ze terug in de trailer van het derde seizoen van La casa de papel

Grootste overal ooit

In het nieuwe seizoen van de Netflix-hit zijn alle bendeleden na de grootschalige roof op de Spaanse munt aan het genieten van hun geld. Maar lang duurt die pret natuurlijk niet: een van hen wordt bij een onverwachte politieactie opgepakt. Meesterbrein El Professor verzint een list en brengt alle vrienden weer samen. Dit keer voor de grootste overval ooit. 

Nieuwe (schuil)namen

De terugkerende cast bestaat uit onder meer Úrsula Corberó (Tokio), Álvaro Morte (El Professor), Jaime Lorente (Denver), Miguel Herrán (Rio), Darko Peric (Helsinki) en Alba Flores (Nairobi). Ook Itziar Ituño alias inspecteur Raquel Murillo keert terug. Nieuwe acteurs zijn Hovik Keuchkerian (Bogota), Najwa Nimri (Alicia), Fernando Cayo (Tamayo) en Rodrigo de la Serna (The Engineer). 

Berlin?

En zien we in het laatste shot van de trailer nou de doodgewaande Berlín (Pedro Alonso) terug?

La casa de papel werd in 2018 de meest bekeken niet-Engelstalige serie op Netflix. De serie is geproduceerd door Vancouver Media. Netflix heeft recent ook bekend gemaakt dat ze een algemene deal hebben gesloten met de maker van de serie, Álex Pina.

La casa de papel part 3 is vanaf 19 juli te zien op Netflix.

Meer over