Dit weekend nog kijken

Laatste kans op Netflix

26 maart 2020 14:32 | netflix | Door Irma Tomas

© Just Film Distributie.
Op Netflix is de ruimte ook niet oneindig, daarom verwijdert de streamingdienst wekelijks talloze films en series. De volgende titels kun je aankomend weekend voor het laatst zien. 

Hartenstraat - tot 31 maart beschikbaar

Romantische komedie geregisseerd door Sanne Vogel over de modieuze Katje (Bracha van Doesburgh) die een winkel opent in de 9 straatjes in Amsterdam. Ze ergert zich wild aan haar overbuurman Daan (Marwan Kenzari) en zijn traiteurzaakje. En hij kan haar snobistische gedrag totaal niet waarderen. Totdat ze elkaar online tegenkomen. Ook met Georgina Verbaan, Tygo Gernandt, Benja Bruijning en half acterend Nederland. 

Snatch - tot 31 maart beschikbaar

Legendarische film van Guy Richie over de Britse onderwereld met een geweldige onverstaanbare Brad Pitt in een van de hoofdrollen. Als je deze nog niet hebt gezien, dan moet dat echt gebeuren! 

Das Boot - tot 31 maart beschikbaar

Nog zo'n klassieker. Ditmaal van Wolfgang Petersen. Das Boot gaat over de bemanning van de Duitse onderzeeër U96 tijdens de Tweede Wereldoorlog. De bemanning moet geallieerde schepen opsporen en tot zinken brengen. In het begin wordt iedereen gek van verveling in de claustrofobische ruimte. Daarna slaat de angst toe. 

300 - beschikbaar tot 31 maart 

Magistrale film over de 3de Perzische oorlog in het jaar 480. Koning Leonidas (Gerard Butler) en 300 Spartanen vechten op leven en dood tegen Xerxes en zijn enorme Perzische leger. Een hopeloze opdracht maar de 300 strijders presteren het onmogelijke. 

 Heb je dit allemaal al gezien en heb je behoefte aan VOD-inspiratie? Ga dan naar Guidinc.nl

Meer over