Trailer

Langverwacht seizoen 2 van The OA komt eraan!

We hebben ruim twee jaar moeten wachten op een vervolg op de scifi-serie The OA. En dat lange wachten wordt eindelijk beloond. Op 22 maart komt seizoen 2 op Netflix!

Kun je het nog herinneren, de feestdagen van 2016? Dat was de tijd dat The OA uit het niets op Netflix verscheen. En het werd een hit. De eigenzinnige serie kwam net na Stranger Things en daar had het een beetje iets van weg. Het beek een originele, intrigerende serie waar heel goed over was nagedacht. 

Seizoen 2

Dan breekt het zweet je als maker wel even uit, want waar je met een nieuwe show helemaal los kan gaan, wordt er bij een tweede seizoen ineens alles van je verwacht. Niet zo gek dus, dat de makers besloten eens goed te gaan zitten voor het vervolg van The OA. Hoofdrolspeler en bedenker Brit Marling legde de afgelopen jaren uit dat de serie niet bepaald conventioneel is, dus dat het ook niet zo makkelijk te maken is als andere hitseries. 

Ze legt het allemaal uit op Instagram:

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

short answer: @z_al and I just finished soundmixing chapter 2 so it is coming! long AF answer: swipe ⬅️ to deep dive

Een bericht gedeeld door Brit Marling (@britmarling) op

The OA 

Maar nu is het zover! Op 22 maart gaat het verhaal verder en de makers beloven ons opheldering, na het verwarrende einde van het eerste deel. Het is wederom niet echt een simpel verhaal: Prairie heeft haar bewustzijn getransporteerd naar een alternatieve werkelijkheid, waar ze rijk is, in San Francisco woont en nooit gekidnapt is...

Prairie

Ken je The OA niet? De serie gaat over een vrouw die na zeven jaar vermissing ineens weer terugkomt. Vroeger was ze nog blind, maar nu kan ze zien. En ze heeft vreemde mysterieuze krachten. Klik hier voor de trailer van het eerste seizoen!

Meer over:

Reageren