After life met Ricky Gervais

Nieuw op Netflix in maart 2019

Iedere maand heeft Netflix wel wat veelbelovends op het programma staan en maart is geen uitzondering. Wij selecteerden de zes leukste tips.

The order (seizoen 1)

Een horrorserie met knappe acteurs en weerwolven die vooral bedoeld is voor jong volwassenen, maar waar natuurlijk iedereen naar mag kijken. Eerstejaars student Jack Morton sluit zich aan bij het legendarisch geheim genootschap, The order om de dood van zijn moeder te wreken. Jack ontdekt duistere familiegeheimen en een ondergrondse strijd tussen weerwolven en zwarte magie!

Vanaf 7 maart

After life

Om deze serie met Ricky Gervais hangt al een tijdje een opgewonden sfeertje. Vooral de promo waarin Ricky door een kind uitgescholden wordt voor pedofiel en daarop met een briljant antwoord komt, ging viral. Maar het is niet alleen maar lachen in After life. Hoofdpersoon Tony is depressief nadat zijn vrouw is overleden. Hij besluit daarop alleen maar te doen waar hij zelf zin in heeft. Als het hem daarna te veel zou worden, kan hij altijd nog zelfmoord plegen.

Vanaf 8 maart

Formula 1: Drive to survive

Een kijkje achter de schermen van de Formule I-teams waarin ook de coureurs gevolgd worden. Hartstikke leuk, behalve dan dat de twee topteams: Ferrari en Mercedes geen toestemming gaven om te filmen. Max Verstappen speelt gelukkig wel een grote rol in Drive to survive, dat over 2018 gaat.

Vanaf 8 maart

Love, death + robots

Een animatieserie van regisseurs David Fincher (Fight club, Se7en) en Tim Miller (Dead pool) moet wel iets bijzonders zijn. En zo ziet de trailer van Love, death + robots er ook uit. Het zijn achttien afleveringen die er bijzonder gelikt, spannend en gewelddadig uitzien.

Vanaf 15 maart

Turn up Charlie

We hebben Idris Elba nog niet vaak gezien in een comedy, maar in de serie Turn up Charlie laat hij zich eindelijk eens van z'n grappige kant zien. Hij speelt een mislukte dj die moet bijklussen als nanny van een 11-jarig meisje.

Vanaf 15 maart

The dirt

Wie de autobiografie The dirt heeft gelezen, weet ongeveer wat ie kan verwachten van deze film over de band Mötley Crüe. De leden, onder wie Tommy Lee en Nikki Sixx, doen alles wat God verboden heeft en dan nog wat meer. Ze werden de beruchtste rockband ter wereld, maar betaalden daar ook een prijs voor.

Vanaf 22 maart

Meer over:

Reageren