Isn't it Romantic en The Umbrella Academy

Nieuw op Netflix in februari 2019

30 januari 2019 15:01 | netflix | Door Irma Tomas

© Netflix
Ook in februari stroomt Netflix weer vol met nieuwe en oude films en series. Wij zetten de belangrijkste titels voor je op een rijtje. Russian doll bijvoorbeeld en een romcom die wel eens heel erg leuk kan zijn. En dan komt er ook nog een nieuwe superheldenserie aan.

Pose

Pose verschijnt al op 31 januari op Netflix maar voor het gemak nemen we deze serie toch mee in het februari-rijtje. De reeks is van Ryan Murphy die eerder succesvolle titels als Nip/Tuck en Glee bedacht. Pose gaat over het New York van de jaren tachtig, de opmars van de rijken en de ballroom- en literaire wereld. Het ziet er behoorlijk kitscherig uit maar dat kan heel leuk zijn.

Vanaf 31 januari

Russian doll

Natasha Lyonne (Orange is the new black) speelt de rol van de 36-jarige Nadia. Nadia heeft het niet gemakkelijk; ze gaat ieder jaar dood tijdens een feestje ter ere van haar verjaardag. Ze moet uit die irritante loop zien te komen en kan daarom niet anders dan op zelfonderzoek uit gaan. Russian doll bestaat uit 8 afleveringen die allemaal korter zijn dan 30 minuten. Een ideale serie om in het weekend even te bingewatchen dus. 

Vanaf 1 februari

Nightflyers

Een nieuwe serie van de enige echte George R. R. Martin! Nightflyers gaat over acht wetenschappers die hopen contact te maken met buitenaards leven. Hiervoor besluiten ze met hun ruimteschip ‘The Nightflyer’ naar de rand van het zonnestelsel te vliegen. De hechte groep begint elkaar te wantrouwen wanneer er onverklaarbare en angstaanjagende dingen gebeuren. Al snel verandert de missie in een ware nachtmerrie... We wagen te betwijfelen of we hier te maken hebben met een nieuwe Game of thrones, maar je weet maar nooit.

Vanaf 1 februari

The umbrella academy

Een nieuwe superheldenserie! Deze gaat over 43 baby's die worden geboren uit vrouwen die helemaal niet zwanger waren. Zes van deze baby's worden door een miljardair geadopteerd die ze naar de Umbrella Academy stuurt alwaar ze leren hoe ze op hun zeventiende de wereld moeten redden. Precies zoals dat hoort te gaan met superhelden. O.a. Ellen Page en zangeres Mary J. Blige spelen een rol.

Vanaf 15 febuari

Isn't it romantic

Als uitsmijter hebben we een film uitgezocht. Een romantische, omdat het niet voor niets Valentijnsdag is deze maand. Rebel Wilson en Liam Hemsworth spelen de hoofdrollen in Isn't it romantic. Rebel speelt een architecte die ontgoocheld is door de liefde en van de weeromstuit in een romcom terechtkomt waarin alles perfect is. Klinkt best grappig en de trailer ziet er ook veelbelovend uit.

Vanaf 14 februari

Meer over