Nieuw jaar, nieuw Netflix

Nieuw op Netflix in januari 2019

28 december 2018 16:45 | netflix | Door Televizier

© Netflix | Titans
Het nieuwe jaar begint goed, want Netflix heeft weer mooie nieuwe films en series voor je klaarstaan. Wij zetten een paar tips voor je op een rijtje.

Op 1 januari 2019 is het Nationale Bingewatch-dag want dat is de dag dat we het meeste bingen op Netflix. Ideaal natuurlijk, na al dat gefeest in december. En er staan dan ook wel pareltjes op de planning. Het derde en laatste seizoen van A Series of Unfortunate Events, het vierde seizoen van The Bridge en How to get away with Murder en kerstklassieker Elf (een beetje mosterd na de maaltijd maar hij blijft leuk). Onderstaande vijf tips lichten we even voor je uit. 

Comedians of The World

Hebben we overal in de wereld dezelfde humor? Dat gaan we ontdekken in deze serie. 47 comedians uit dertien verschillende regio’s maken je aan het lachen met hun voorstellingen. Ook Nederland is goed vertegenwoordigd, want Martijn Koning, Soundos El Ahmadi en Rayen Panday doen mee. 

Vanaf 1 januari


Titans

Het wachten is voorbij. Titans komt eraan! DC Comics maakte eerder films over Superman en Batman en in deze nieuwe serie staat Batmans Robin centraal. De twee zijn uit elkaar gegroeid en daarom verhuist Robin naar Detroit, waar hij een nieuw team van superhelden met bovennatuurlijke krachten samenstelt om de wereld te beschermen tegen het kwaad…

Vanaf 11 januari


Lionheart

De eerste film die Netflix heeft aangekocht van Nigeria gaat over Adaeze Obiagu die het bedrijf van haar vader wil overnemen als hij dat vanwege zijn gezondheid niet meer kan. Maar hij laat de taak aan haar excentrieke broer Godswill. De film combineert een maatschappelijk interessant onderwerp met hilarische scènes en dat wordt gewaardeerd door het publiek. Want deze film valt in de smaak.

Vanaf 4 januari


Star Trek: Discovery - seizoen 2

Het eerste seizoen van Star Trek: Discovery was een groot succes, dus een tweede was slechts een kwestie van tijd. Vanaf januari verschijnt er wekelijks een nieuwe aflevering van de serie! We gaan veel zien van Spock en dat mag ook wel na een volledige afwezigheid in het eerste seizoen. Trekkies klaar? Kijken maar. 

Vanaf 18 januari


Back with The Ex

Als je het Netflix-universum binnenstapt om de realiteit even te vergeten is dit niet jouw kopje thee. Maar als je gelooft in echte romantiek, mag je Back with the ex niet missen. Twee oud-geliefdes willen hun relatie een nieuwe kans geven. Sommigen verlangen al decennia lang naar elkaar, anderen proberen hun knipperlichtrelatie weer nieuw leven in te blazen. Vliegen ze elkaar in de armen of juist in de haren?

Vanaf 11 januari

Meer over