Kijken met Kerst

Nieuw op Netflix in december 2018

23 November 2018 11:30 | netflix | Door Televizier

© Universal | Back to the Future

Het kerstseizoen komt eraan en dat betekent dat we zonder excuus heel veel televisie mogen kijken. Gelukkig heeft Netflix weer een paar mooie titels aan het aanbod toegevoegd en wij zetten een paar tips voor je op een rijtje.

December belooft een heerlijke maand te worden in Netflixland. Zo kijken we uit naar de Italiaanse kerstfilm 5 Star Christmas, de Franse romantische serie The Hook Up Plan, Al Pacino-klassieker Scarface en het nieuwe seizoen van Fuller HouseThe Ranch, Brooklyn Nine-Nine en Family Guy. Van onderstaande titels kun je alvast een voorproefje bekijken...

Mowgli: Legend of the Jungle

Remakes van Disneyfilms zijn het helemaal en na de bioscoopfilm is het nu tijd voor de Netflixversie van Jungle Book met Mowli: Legend of the Jungle. Verheug je maar niet op gezellige meezingdeuntjes want in deze film is het leven van de kleine mensenjongen tussen alle dieren een stuk duisterder dan we ons herinnerden. Supersterren Benedict Cumberbatch, Cate Blanchett en Christian Bale verlenen hun stem aan de mysterieuze inwoners van de jungle.

Vanaf 7 december


Back to the future

Iemand vinden die Back to the future nog nooit heeft gezien, is best een prestatie. Maar die mensen bestaan ook. Als jij tot die exclusieve club behoort, weet je wat je te doen staat in december want deze weergaloze klassieker komt naar Netflix! Dat wordt genieten voor iedereen die houdt van Marty McFly, Doc en natuurlijk de DeLorean.

Vanaf 7 december


Prison Break - seizoen vijf

We schreven al eerder over het nieuwe seizoen van Prison Break en ook in deze lijst mag de toptitel niet ontbreken. De spannende serie over Michael Scofield (Wentworth Miller) is namelijk terug en ook dit keer wil hij uit de gevangenis ontsnappen! Het nieuwe seizoen was al te zien bij FOX, maar vanaf december kun je op Netflix terecht voor je verslaving. Want na een stilte van acht jaar heb je wel een flinke dosis Prison Break nodig.

Vanaf 1 december


Dogs of Berlin

Er komen in december allemaal spannende nieuwe series naar Netflix. We verheugen ons nu al op de documentaireserie The Innocent Man (naar het boek van John Grisham én met John Grisham) en het mysterieuze The Protector over de krachten van een talisman. Ook kijken we uit naar de Duitse detectiveserie Dogs of Berlin, over twee politieagenten die na een moord op een voetballer in de onderwereld van Berlijn verwikkeld raken.

Vanaf 7 december


Bridget Jones: The Edge of Reason

Vooruit, we gooien er ook nog even een romantische kerstklassieker in. Het kerstseizoen is immers niet compleet zonder een smeuïge wegkijker zoals Bridget Jones: The Edge of Reason. Naast het tweede deel van Bridget kunnen we natuurlijk van andere kerstfilms genieten en komt er een kerstspecial van Chilling Adventures of Sabrina. Eind november worden we al blij gemaakt met het vervolg op dé Netflix-kerstfilm van vorig jaar: A Christmas Prince: The Royal Wedding. Een kop thee en een zakje kerstkransjes erbij en het feest is compleet. 

Vanaf 7 december

Meer over