Black Mirror

Netflix deelt een hint voor geheim einde Bandersnatch

10 januari 2019 13:30 | netflix | Door Televizier

© Netflix
Bandersnatch al gezien? In deze interactieve film bepaal je als kijker wat er gebeurt. Voor de echte fans deelt Netflix gratis hints om op een geheim einde uit te komen.

De teller van de verschillende eindes staat officieel op vijf, maar die zijn nog niet door alle kijkers gevonden. Daarom helpt Netflix maar een handje mee met de speurtocht.

Hint

Het geheim schuilt in de familiefoto, blijkt uit de hint van Netflix:

Oppakken dus. En wel twee keer. 

Geheim spel

Ook zijn er kijkers die hebben ontdekt dat je een spel dat in de film voorkomt zelf kunt spelen. Als je de juiste keuzes maar maakt. Om bij het spel terecht te komen, moet je een geheime scène weten te vinden (nog na de credits), waarin Stefan op de bus zit naar Tuckersoft. Net zoals in het begin van de film, maar dan anders, want dit keer heeft 'ie ineens het Bandersnatch-spel in handen. 

Bandersnatch

De speciale aflevering van Black Mirror zorgt in ieder geval voor genoeg gespreksstof bij de koffieautomaat want niet iedereen is even enthousiast over de allereerste interactieve film voor volwassenen ooit. De geheime aanwijzingen zorgen gelukkig voor genoeg reden om Bandersnatch nog een paar keer te kijken.

Meer over