Bandersnatch

Netflix komt dit jaar nog met een Black Mirror-film

21 december 2018 14:55 | netflix | Door Televizier

© Netflix
Netflix komt met een film van Black Mirror - en al heel snel! Volgens Amerikaanse media moet de film nog voor het eind van het jaar op Netflix verschijnen.

De film van de populaire scifi-serie gaat Bandersnatch heten, zal anderhalf uur duren en op 28 december verschijnen. Hoe we dat weten? Simpel: je kunt 'm nu al opzoeken in Netflix. Als de film inderdaad voor 2019 nog beschikbaar is, voldoet Netflix aan de verwachting van de fans. Gewoonlijk komen er namelijk vlak voor de jaarwisseling nieuwe afleveringen online.

Bandersnatch

Momenteel staan bij Bandersnatch in Netflix slechts de spannende woorden Be Right Back. En dat is inderdaad dezelfde titel als een aflevering uit seizoen twee van Black Mirror, waarin een vrouw haar overleden man met een nieuwe techniek weer tot leven kan wekken. Zou het om hetzelfde verhaal gaan?

Seizoen vijf

Het zou ook al de eerste aflevering van seizoen vijf kunnen zijn, dat voor volgend jaar op de planning staat. We weten nog niet veel, maar wel dat Miley Cyrus een rolletje krijgt in een van de afleveringen. Wij wachten het nagelbijtend af.

Meer over