Weinig details

Netflix kondigt vierde seizoen van populaire Spaanstalige serie Élite aan

27 mei 2020 10:53 | netflix | Door Jacob-Jan van de Groep

© Manuel Fernandez-Valdes
Ben je fan van de Spaanstalige series La casa de papel en Élite? Dan hebben wij goed nieuws voor je, want van laatstgenoemde serie komt een nieuw seizoen!

De castleden maakten de komst van het vierde seizoen van Élite zelf bekend. “Ik wil jullie vertellen dat we de scripts van het vierde seizoen hebben en het ziet er goed uit”, vertelt Miguel Bernardeau. “Het is intens”, vult Arón Piper zijn collega aan.

Elitaire school

Élite gaat over een drietal studenten die een beurs krijgen om naar een elitaire school te gaan nadat hun eigen school is ingestort door een constructiefout. Nadat ze eerst met de nek aangekeken worden door de rijkeluiskinderen weten ze niet veel later vriendschappen te sluiten en beleven ze samen allerlei avonturen. Arón Piper (Ander), Georgina Amorós (Cayetana), Itzan Escamilla (Samuel), Omar Ayuso (Omar), Claudia Salas (Rebeka) en Miguel Bernardeau (Gúzman) zullen allen terugkeren in het vierde seizoen de populaire serie. 

Weinig details

Meer details over het vierde seizoen van Élite maakten Netflix en/of de castleden niet bekend. Ook weten we nog niet wanneer het vierde seizoen verschijnt op de streamingdienst.

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

ya es oficial. estaremos de regreso con una cuarta temporada 😙 it’s official. we’ll be back for season 4 😙

Een bericht gedeeld door Élite (@elitenetflix) op

Meer over