vanaf 1 april

Nieuw op Netflix deze week

2 april 2020 13:06 | netflix | Door Irma Tomas

© Netflix
Iedere week gaan er veel nieuwe films, series en documentaires in première op Netflix. Wij verzamelden de beste titels die je deze week kunt bingewatchen.

Vanaf 1 april

Community 6 seizoenen

Alle afleveringen van deze comedyserie staan in een keer online dus we kunnen een tijdje vooruit. Als het diploma van advocaat Jeff Winger vals blijkt te zijn, moet hij terug naar de universiteit. Hij besluit een studiegroep op te richten en daarin komen vooral mensen te zitten die net zulke buitenbeentjes zijn als hijzelf. Plus een paar docenten die ook dubieuze papieren lijken te hebben. 

How to fix a drugs scandal

Vierdelige documentaireserie over Sonja Farak, een scheikundige op een drugslaboratorium in Amherst, Massachusetts. Farak moest voor haar werk de drugs testen die door de politie in beslag was genomen. Het probleem was dat ze die drugs zelf ging gebruiken. En dat liep niet helemaal goed af. 

Sunderland til I die seizoen 2

Het eerste seizoen van deze docuserie over de Britse voetbalclub Sunderland was een groot succes en nu staan er weer 6 afleveringen klaar. In de eerste reeks van Sunderland till I die degradeerde de club. Het twee seizoen moest daarom een happy end krijgen, met op het einde een promotie. Maar ja.

Vanaf 3 april

La casa de papel seizoen 4

Een gloednieuw seizoen van een van de populairste Netflixseries! En er is weer heel wat aan de hand. De Professor denkt dat Lisbon geëxecuteerd is, maar dat is een list van de Spaanse overheid. Rio en Tokio hebben net een legertank opgeblazen en Nairobi vecht voor haar leven. De bende beleeft één van hun moeilijkste periodes. Ondertussen wordt de geplande overval ernstig in gevaar gebracht door een vijand in hun midden. 

 Wil je iets anders zien? Kijk dan op Guidinc.nl

Meer over