Vanaf 24 april

Nieuw op Netflix deze week

23 april 2020 14:08 | netflix | Door Irma Tomas

© Netflix
Iedere week gaan er veel nieuwe films, series en documentaires in première op Netflix. Wij verzamelden de beste titels voor je die komende week in première gaan.

Vrijdag 24 april 

After life
Na het enorme succes van seizoen 1 is de onnavolgbare Ricky Gervais terug met After life. Hij speelt nog steeds Tony, die depressief is na de dood van zijn vrouw. In seizoen 1 was Tony behoorlijk cynisch en dat is hij gelukkig nog steeds. De vraag is of hij een nieuwe relatie durft aan te gaan. Met de verpleegster van zijn vader bijvoorbeeld. Alle collega's zijn ook dit keer weer van de partij net zoals postbode Pat, prostituée Daphne/Roxy en de hond.

Extraction
Extraction gaat over huurmoordenaar Tyler Rake (Chris Hemsworth) die wordt ingeschakeld om de ontvoerde zoon van een Indiase drugsbaas uit Bangladesh te bevrijden. Die opdracht loopt helemaal mis zodat Tyler en het kind vast komen te zitten in Bangladesh. Als je van achtervolgingen en ontploffingen houdt, zit je sowieso goed. 

Maandag 27 april

Late night
In deze komedie zit talkshowpresentatrice Katherine Newberry (Thompson) met een probleem. De kijkcijfers voor haar programma zijn ingestort en het gerucht gaat dat ze wordt vervanger door iemand die jonger is. Daarom besluit ze een vrouw toe te voegen aan haar compleet mannelijke schrijversteam. 

Woensdag 29 april 

Murder to Mercy: The Cyntoia Brown Story
Documentaire over het verhaal van de 16-jarige Cyntoia Brown die in 2004 werd gearresteerd voor de moord een 43-jarige man die seks met haar wilde hebben. Ze werd tijdens een controversiële rechtszaak berecht als een volwassene en veroordeeld tot levenslang. Dit jaar kreeg ze -na heel veel getouwtrek- gratie en werd ze vrijgelaten.

A secret love
Documentaire over Terry Donahue en Pat Henschel, een lesbisch stel dat 65 jaar bij elkaar was. In die tijd moesten ze nogal wat hindernissen overwinnen, hun relatie geheim houden voor vrienden en familie en ging het op het werk ook niet over rozen. Pas na decennia kwamen ze uit de kast. 

Weet je niet wat je moet kijken? Op de nieuwe site Guidinc.nl staan alle titels van alle VOD-diensten verzameld en maak je makkelijk een keuze. En als je een account aanmaakt krijg je tips die passen bij jouw smaak! 

Meer over