Vanaf 1 mei

Nieuw op Netflix deze week

4 mei 2020 14:18 | netflix | Door Irma Tomas

© Netflix
Iedere week gaan er veel nieuwe films, series en documentaires in première op Netflix. Wij verzamelden de beste titels voor je die deze week in première gaan.

Vrijdag 1 mei

The half of it

Film over de verlegen introverte Ellie die wat bijverdient op haar middelbare school door opstellen voor klasgenoten te schrijven. Ze krijgt een nieuwe, bijzondere opdracht van Paul, die verliefd is op Aster, het mooiste meisje van de klas. Paul wil dat Ellie een liefdesbrief uit zijn naam schrijft. Het probleem is dat Ellie zelf ook verliefd is op Aster.

Into the night

De eerste originele Belgische Netflixserie. Daarin sterft iedereen die wordt blootgesteld aan zonlicht. Dat maakt het dagelijks leven nogal ingewikkeld. Een aantal mensen weet te ontsnappen door een nachtvlucht vanuit Brussel te nemen, maar zij ontdekken dat hun medepassagiers ook niet helemaal kies zijn. 

Hollywood

Ryan Murphy maakte een miniserie over acteurs en filmmakers die na het einde van de Tweede Wereldoorlog alles over hebben voor een carrière in Hollywood. 

Dinsdag 5 mei

Jerry Seinfeld: 23 hours to kill

Een uur lang stand up comedy van Jerry Seinfeld. Het is de eerste volledige show van de Amerikaan sinds 1998. Hij heeft dus lang genoeg de tijd gehad om goede grappen te bedenken. De show werd opgenomen in New York. 

Woensdag 6 mei

Workin' moms seizoen 4

De eerste drie seizoenen van Workin' moms waren hilarisch, dus we gaan er vanuit dat datzelfde geldt voor dit vierde seizoen. De hoofdrollen zijn wederom voor moeders Anne, Frankie en Kate. 

Weten wat er nog meer nieuw is op Netflix? Kijk dan op Guidinc.nl

Meer over