Vanaf 8 mei

Nieuw op Netflix deze week

Iedere week gaan er veel nieuwe films, series en documentaires in première op Netflix. Wij verzamelden de beste titels voor je die de komende dagen hun debuut beleven.

Vrijdag 8 mei

Whitestar

Britt Dekker laat haar eigen droom en die van elk ander paardenmeisje uitkomen met haar hoofdrol in Whitestar, een film over de onbreekbare band tussen amazone Megan (Britt) en het afgedankte racepaard Whitestar dat nog voldoende in z’n mars heeft. Naast Britt zijn er rollen weggelegd voor onder anderen Tim Douwsma, Kees Boot en Victoria Koblenko.

Restaurants on the edge

Chefkok Dennis Prescott, ontwerper Karin Bohn en restaurateur Nick Liberato geven restaurants op prachtige locaties een make-over zodat ze echt succesvol worden. Dat is het recept van Restaurants on the edge, dat sterk doet denken aan Herrie in de keuken met een vleugje Mijn tent is top op een bedje van zo’n beetje alles wat Gordon Ramsay ooit heeft gedaan. Heel origineel is de Canadese realityserie dus zeker niet, maar de liefhebbers van het genre worden op hun wenken bediend. 

 

Maandag 11 mei

Have a good trip

Parks & recreation-acteurs Nick Offerman en Adam Scott bundelen hun krachten voor deze bijzondere documentaire waarin sterren als Sting, Sarah Silverman en Ben Stiller openlijk vertellen over hun recreatieve drugsgebruik. Zowel de mooie als minder prettige kanten worden op hilarische wijze in beeld gebracht met trippy animaties.

Woensdag 13 mei

The wrong Missy

Tim Morris (David Spade) is hoteldebotel als hij de mooie Missy leert kennen. Ze hebben vurig app contact en in een opwelling nodig hij haar uit voor een romantisch weekendje Hawaii. Helaas stuurt hij de uitnodiging naar een one night stand (Lauren Lapkiss) met dezelfde naam. Ze zegt direct ja en dat zorgt ervoor dat Tim het weekend van z’n leven heeft in deze hilarische comedy.

Meer streaming tips? Laat Guidinc je gidsen!

Meer over:

Reageren