Vanaf 14 mei

Nieuw op Netflix deze week

14 mei 2020 11:45 | netflix | Door Jef Willemsen

© Netflix
Iedere week gaan er veel nieuwe films, series en documentaires in première op Netflix. Wij verzamelden de beste titels voor je die de komende dagen hun debuut beleven.

Vanaf 14 mei

Pain & Gain

Yolanthe Cabau was in 2013 even wereldnieuws in Nederland toen ze bekend maakte een rol te hebben in deze hilarische actiefilm van regisseur Michael Bay. Yolanthe speelt het vriendinnetje van Mark Wahlberg, een ambitieuze bodybuilder die voldoende branie maar niet al teveel brains heeft.

Vanaf zaterdag 16 mei 

La reina de Indias y el conquistador

Een flinke mond vol, dit Spaanstalige kostuumdrama dat vrij vertaald zoveel betekent als De koningin en de veroveraar. In 1492 lijkt het bestaan te draaien om de Spaanse conquistador Pedro de Hereida (Alejandro Munoz). De nieuwe wereld ligt aan zijn voeten, tot hij het aan de stok krijgt met Catalina (Mercedes Salazar) een passievolle vrouw die zich niet laat temmen. 

Meer streaming tips? Laat Guidinc je gidsen!

Vanaf dinsdag 19 mei

Patton Oswalt: I love everything

Patton Oswalt bewijst in deze Netflix comedy special weer eens waarom hij een van de meest geliefde komieken van zijn generatie is. Het leven staat niet stil in huize Oswalt: hij is opnieuw getrouwd, zijn vijftigste verjaardag is een feit en zelfs een simpel bezoekje aan een hamburgertent levert angstige momenten op. Het leven was zelden zo hilarisch als door de lens van Patton.

Vanaf donderdag 21 mei

Crazy rich Asians

Modern sprookje van regisseur Kevin Kwan over het hippe jonge stel Rachel (Constance Wu) en Nick (Henry Golding). Ze weet niet dat haar verloofde eigenlijk behoort tot een van de rijkste families van Singapore. Als ze daar tijdens de bruiloft van zijn beste vriend achterkomt, staat haar leven volledig op z'n kop. 

Meer over