Geen zomerstop

Nieuw op Netflix in juli

2 juli 2019 13:00 | netflix | Door Televizier

© Netflix
Waar de Nederlandse tv-zenders traditiegetrouw in de zomer in een maandenlange siësta verdwijnen, is daarvan bij Netflix geen sprake. De streamingdienst heeft weer heel wat moois klaargezet voor de maand juli. Wij maakten een selectie.

Stranger Things – Seizoen 3

Het derde seizoen van Stranger Things speelt zich opnieuw af in Hawkins, Indiana, in 1985. De zomer is aangebroken en de kinderen hebben een zomerbaantje in het nieuwe winkelcentrum Starcourt Mall of genieten van hun zomervakantie. Maar hoe rustig zal deze zomer verlopen?

Te zien vanaf 4 juli 

Comedians in cars getting coffee: New 2019 Freshly Brewed

De talkshow Comedians in cars getting coffee van Jerry Seinfeld rijdt weer rond en combineert koffie, humor en vintage auto’s tot eigenzinnige avonturen met de scherpste geesten in comedy. Op de gastenlijst onder meer de namen van Eddy Murphy, Ricky Gervais, Seth Rogen en Matthew Broderick. 

Te zien vanaf 19 juli

La casa de papel – seizoen 3

In het nieuwe seizoen van de Netflix-hit La casa de papel zijn alle bendeleden na de grootschalige roof op de Spaanse munt aan het genieten van hun geld. Maar lang duurt die pret natuurlijk niet: een van hen wordt bij een onverwachte politieactie opgepakt. Meesterbrein El Professor verzint een list en brengt alle vrienden weer samen. Dit keer voor de grootste overval ooit.

Te zien vanaf 19 juli

Typewriter

Een nieuwe serie uit India. Want waarom niet? Het plot van Typewriter klinkt veelbelovend. Wanneer een gezin verhuist naar een huis in de buitenwijken van Goa waar het naar verluidt spookt, besluit een groep jonge vrienden op onderzoek uit te gaan. 

Te zien vanaf 19 juli

Workin’ Moms – seizoen 2

Workin’ Moms 2 komt eraan. De serie is, net als het derde deel, reeds uitgezonden op het Canadese CBC, maar Netflix-kijkers kunnen nu ook weer genieten van Kate en haar baan-leven-kind-problematiek. In seizoen 2 wil Kate haar baan terug, en vindt Anne dat Lionel zich moet laten steriliseren.

Te zien vanaf 25 juli

Orange is the new black – seizoen 7

In het laatste seizoen van Orange is the new black worstelt Piper (Taylor Schilling) met het leven buiten de bak, terwijl het leven in de gevangenis zonder haar doorgaat. 

Te zien vanaf 26 juli

Sugar Rush – seizoen 2

Deel twee van de suikerzoete bakwedstrijd Sugar Rush staat gauw op Netflix. Bakkers klaar, Netflixen maar! De trailer van seizoen 2 is er nog niet, daarom vind je hier die van seizoen 1. Die niet minder lekker is, overigens.

Te zien vanaf 26 juli

Suits – seizoen 7

Het laatste seizoen Suits waarin Megan Markle haar opwachting maakt in de advocatenserie Suits, verschijnt deze week op Netflix. Ook haar vriend Mike (Patrick J. Adams) gooit de handdoek na dit seizoen in de ring. Die laatste overigens niet voor lang.

Te zien vanaf 7 juli

Meer over