Midnight Mass

Nieuwe horrorserie van makers Haunting of Hill House op Netflix

2 Juli 2019 13:42 | netflix | Door Irma Tomas

© Netflix
Netflix heeft een nieuwe horrorserie besteld. En ondanks dat het hele ding nog gemaakt moet worden, zijn wij nu al een beetje enthousiast over Midnight Mass

De serie is namelijk van Mike Flanagan and Trevor Macy, de mannen achter The haunting of Hill House. En The haunting bleek een van de grootste verrassingen van 2018. De reeks met Michiel Huisman was ongelooflijk griezelig. 

Jonge priester

Midnight Mass gaat over een geïsoleerd levende eilandgemeenschap waar, na de aankomst van een charismatische jonge priester, wonderlijke dingen gebeuren. En dan hebben we het over leuke en gezellige wonderen maar ook over doodenge voortekenen voor minder gezellige gebeurtenissen.

The haunting of Bly Manor

Flanagan en Macy tekenden in februari een overeenkomst met Netflix. Toen bestelde de streaminggigant ook meteen een tweede seizoen van The Haunting. Het vervolg heet The haunting of Bly Manor en gaat over een gouvernante die is ingehuurd om op twee kinderen te passen. Enkele geesten gooien roet in het eten. 

Michiel Huisman is niet meer te zien in het tweede seizoen maar hij heeft wel een ander leuk Netflix-project op het programma staan. 

 

Meer over