OMG!

Het geslachtsdeel van Adam in Sex/Life op Netflix is echt!

6 juli 2021 14:12 | netflix | Door Irma Tomas

© Netflix
Vele kijkers van de erotische serie Sex/Life konden hun ogen niet geloven toen in aflevering 3 de pielemuis van personage Brad vol in beeld kwam. Dit kon toch niet echt zijn?

Het was het formaat piemel waar Anouk gek op is en misschien nog wel een beetje groter. Dit moest bijna wel om een prothese gaan. Maar nu blijkt dat de Australische acteur Adam Demos daadwerkelijk voorzien is van een royale tampeloeres. In de Daily Mail valt te lezen dat de Australische dj Em Rusciano het bewijs heeft. 

Lees ook: Onze recensie van Sex/Life dat behalve die piemel niet zo veel te bieden heeft

Big Boy

Zij kreeg op Instagram berichten van dames die de acteur nog van vroeger kennen. 'Hey Em, I grew up in the same town as Adam Demos (a year below me at school) and I can guarantee you there were no special effects. He is a big boy!!. In een ander bericht stond dat de beste vriend van Brad ook bevestigd heeft dat dit inderdaad de maat van zijn penis is. 

We hebben de beelden: Hier kun je de piemel bekijken

Sarah Shahi

Degene die dagelijks verblijd wordt met de uit de kluiten gewassen jongeheer van Adam is trouwens zijn tegenspeelster in Sex/Life, Sarah Shahi. 'I know I’ve never loved deeper, harder, more ferociously', schrijft Sarah. 

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Sarah Shahi🧿 (@sarahshahi)

Meer nieuwtjes en kijktips ontvangen?

De wekelijkse Guidinc. nieuwsbrief is in een nieuw jasje gestoken. Zo weet je iedere vrijdag precies welke films en series je moet checken óf beter kunt skippen. Schrijf je nu hier in!

Meer over