Regisseur verklapt

To All The Boys I’ve Loved Before krijgt een vervolg

Iedereen houdt van To All the Boys I've Loved Before want deze film heeft alles wat een goede romantische film hoort te hebben. Het was een gigantische hit, er werd geschreeuwd om meer en nu is het echt: er komt een vervolg!

Oké, nog helemaal echt is het niet, maar een verwijderde post van regisseur Susan Johnson geldt voor de meeste media als een bevestiging. Ze schreef: "Het hoge woord is eruit. Bedankt voor alle support! Het betekent alles!" Waarschijnlijk iets te snel gesproken, dus. Netflix bevestigt dat er gesprekken over zijn.

Boekenreeks

To All the Boys I've Loved Before is gebaseerd op het eerste boek in een reeks van Jenny Han. Het tweede boek draagt de titel P.S. I Still Love You en het laatste heet Always and Forever. De boeken gaan over tienermeisje Lara Jean (gespeeld door Noah Centineo), die in het geheim liefdesbrieven schrijft aan jongens waar ze verliefd op is. Niet echt althans, want ze liggen allemaal veilig in een doosje op haar kamer. Tot het moment dat alle brieven bij haar geheime liefdes belanden. 

Meer over:

Reageren