Jane Fonda

Vijfde seizoen Grace and Frankie verschijnt in januari

10 december 2018 10:55 | netflix | Door Televizier

© Netflix
Seizoen vier van Grace and Frankie sloot af met een vrij zorgwekkende cliffhanger. Over een paar weekjes kunnen we zien hoe het de twee oude vriendinnen daarna vergaat: het vijfde seizoen wordt op 18 januari 2019 gelanceerd!

Seizoen vijf verschijnt dus een jaar later dan seizoen vier. Niet zo gek dat we hunkeren naar het vervolg. Want hoe krijgt het duo het huis terug?

Grace and Frankie

Seizoen vier ging over de onvermijdelijke ouderdom waar ook de eeuwig jonge Grace and Frankie mee worden geconfronteerd. De kinderen vonden het tijd voor een verzorgingshuis en wisten de vriendinnen te overtuigen met rooskleurige verhalen. De werkelijkheid beviel de dames niet, en ze wisten te ontsnappen. Terug bij het mooie strandhuis wachtte hen een onaangename verrassing: het huis bleek te zijn verkocht.

Lisa Kudrow

Komedieserie Grace and Frankie gaat over twee vrouwen die worden verlaten door hun mannen, die verliefd op elkaar zijn geworden en gaan trouwen. De twee blijken op elkaar aangewezen te zijn en er ontstaat een onverwachte, bijzondere vriendschap en hun zoektocht naar een nieuwe balans. In seizoen vier werden Jane Fonda en Lily Tomlin bijgestaan door Lisa Kudrow, bekend van haar rol als Phoebe in Friends. In het nieuwe seizoen zal dragqueen RuPaul verschijnen. 

Bekijk de trailer van seizoen vier:


Meer over