'SATC 2 is Lawrence of Arabia'

De tweede Sex and the City-film komt in mei uit en dus verschijnen de sterren uit de film opeens weer overal op feestjes en laten zich opvallende uitspraken ontvallen in de hoop zo de film in de spotlight te krijgen. Sarah Jessica Parker is het gelukt: ze vergeleek SATC 2 met de filmklassieker Lawrence of Arabia.

In een interview zei de ster: "Het heeft de cinematografische verhoudingen van Lawrence of Arabia. Maar het is frivool, een complotfilm met een hart. Ik had in geen miljoen jaar durven dromen dat we in de duinen van de Sahara een film zouden opnemen op kamelen, in de meest ongepaste kleding, met hoge hakken aan."

Deel drie
En natuurlijk kwam óók de vraag ter sprake over er al gedacht wordt aan een SATC 3. Daarom wilde Sarah Jessica nog maar weinig loslaten: "We moeten echt even wachten tot het juni is en we kunnen zien wat het publiek van de tweede film vond. Dan gaan we praten... en nog belangrijker: dan gaat Michael Patrick (de schrijver van Sex and the City, red) in zijn eentje in een kamer zitten en bedenken of er een verhaal is om te vertellen."

Reageren