Adele zingt tijdens finale van The Voice

Adele is één van de vier acts waarmee de finalisten van The Voice of Holland over twee weken een duet mogen zingen. Dit vertelde zij aan dagblad De Pers.

Vrijdag 14 januari is de halve finale en volgende week de laatste, de finale.

Daarvoor trekt producent Talpa alles uit de kast, naar verluidt komen vier grote (inter)nationale sterren naar de studio. Waaronder Adele, die de hitlijst al weken domineert met Rolling in the Deep. Toeval of niet, komt op de dag van de finale ook haar nieuwe CD 21 uit. Op dit moment wordt het nieuwe nummer Rolling in the Deep van de zangeres overal grijs gedraaid.

Timor
Zo lekte Simon, uit het duo Nick & Simon, ook per ongeluk uit dat Timor, finalist van de RTL5 talentenjacht So You Think You Can Dance, een rol zal hebben in de finale. "Timor heeft morgen ook een rol binnen #tvoh... Meer dan 'WOW!!!!!' kan ik er niet over kwijt...", schrijft Simon Keizer op Twitter. Om daar vervolgens met een knipoog aan toe te voegen: "Oh hoor net van @VanVelzenMusic dat ik dat nog niet mocht zeggen... Nou ja... Hou het stil dan aub..."

Stem op je favoriet

Maar zover is het nog niet. Aanstaande vrijdag mag de kijker stemmen op zijn of haar favoriet. Dan is bekend wie in de finale staan.

Reageren