Aftrap BZV trending topic op Twitter

We hebben nog maar net kennisgemaakt met de nieuwe boeren; of Boer zoekt Vrouw is al een succes. Tijdens de uitzending was BZV worldwide trending topic op Twitter.

Twitterend Nederland gaf zondagavond massaal commentaar op de eerste uitzending van het nieuwe seizoen van Boer zoekt Vrouw. Als we het sociale medium moeten geloven, belooft ook deze serie van BZV een groot succes te worden.

Groentje
Yvon Jaspers haalde haar blauwe Volkswagenbusje van stal en ging langs bij de boeren die zich hadden opgegeven. Dit jaar geen tien; maar elf boeren. Yvon croste het hele land door. Ze klopte onder meer aan bij komkommerboer Arthur (41). Hij is wat je noemt een groentje en heeft eigenlijk nog nooit en vrouw gezoend. "Nou, behalve die keer op een schoolfeest dan", geeft Arthur toe.

Boerin
Dit jaar gaf ook een boerin zich op. Henrieke (28) wil niets liever dan een leuke man aan de haak slaan. Maar het moet wel een vent met boerenambities zijn én hij moet willen verhuizen, want zij ziet dat overduidelijk niet zitten. Henrieke is niet de enige die een kerel zoekt...

Homoboer
Ook Willem (47) is van de mannen. Hij is niet van de vrouwelijke trekjes, maar zoekt een 'mannelijke man'. Als homoboer is het extra lastig om een lief te vinden. "Ik kom ze niet zomaar tegen", vertelt Willem. Bovendien noemt hij zichzelf een 'schijterd', die niet de eerste stap zet. Maar gelukkig is daar Yvon Jaspers voor. Zij roept iedereen die ook maar iets voelt kriebelen vooral te schrijven. "Twijfel niet en doe het snel, want je hebt maar twee weken", waarschuwt Yvon.

In september gaat het nieuwe seizoen van Boer zoekt Vrouw van start en kunnen we de boeren volgen in hun zoektocht naar de ware liefde.

Reageren