Albert en Onno doen het weer samen

Het stormde een tijdje behoorlijk in de relatie van Albert Verlinde en Onno Hoes maar inmiddels is alles weer koek en ei. Albert: „Het gaat helemaal goed.”

Vorige maand kreeg Albert Verlinde een koekje van eigen deeg. Zijn man, de Maastrichtse burgemeester Onno Hoes werd zoenend betrapt in een hotellobby en daarna kwam er nog veel meer rottig nieuws naar buiten. Onno zou aan de lopende band vreemdgaan met jonge jongens en dan stond hij ook nog met een foto op de homo-datingsite Grindr.

Correctieknop

Het lijkt geen goede basis voor een huwelijk maar toch vertelt Albert Verlinde in het AD dat hij en Onno de crisis te boven zijn. 'We hebben op tijd de correctieknop gevonden. Het gaat weer helemaal goed. We ondernemen samen meer dan voorheen, ik ben vaker in Maastricht te vinden, ook doordeweeks. Ik ben terughoudend met wat ik zeg over onze relatie. Ik ben destijds open geweest, nu is het weer iets tussen ons.”

Musicalbedrijf

Om zijn relatie te redden moest Albert wel aan de bak. Hij besteedt nu minder tijd aan zijn musicalbedrijf dan voorheen. „Of ik dat moeilijk vind? Nee, ik heb dat altijd heel goed gekund, relaxen. Wat voor mij het belangrijkst is, is dat ik voldoende mensen om me heen heb aan wie ik met een gerust hart mijn werk kan overlaten.”

Reageren