All You Need Is Love terug op tv

Vanaf 12 februari is de liefdesshow der liefdesshows weer terug op tv: All You Need Is Love. Presentator Robert ten Brink trekt, in geheel vernieuwde vorm, weer door het land om gebroken harten te lijmen, geheime liefdes bloot te leggen en, ook alweer nieuw, een heus 'Love Mansion' te runnen. 

Na een wederom goed bekeken kerstspecial eind 2010 (bijna 3 miljoen kijkers) werd een langgekoesterde wens van Robert werkelijkheid: zijn programma komt op regelmatige basis gedurende zes weken dicht.

Nieuwe caravan
In elke aflevering rijdt een geheel nieuwe All You Need Is Love-caravan weer door het land om mensen op te pikken die met behulp van Robert verbroken relaties proberen te herstellen.

Ook stille liefdes die openlijk de liefde durven te verklaren komen voorbij. Nieuw in deze show is een vrijgezellenproject waarbij zeven mannen en zeven vrouwen, die allemaal op zoek zijn naar de ware, samen een huis in Amsterdam betrekken.

Dates
De kijker leeft zes weken lang mee met de dagelijkse beslommeringen van de veertien vrijgezellen. De camera volgt ze uiteraard ook tijdens een aantal dates. Wat speelt zich af in de love mansion en welke liefdes ontluiken er?

Natuurlijk ontvangt Robert de vrijgezellen ook in de studio om iedereen te trakteren op de laatste nieuwtjes en intriges.

All You Need Is Love is vanaf zaterdag 12 februari wekelijk tussen 20.30 uur en 21.45 uur te zien bij RTL 4.

Reageren