Amerika maakt zich op voor grote finale House

In Nederland zijn we pas aan het begin van het zesde seizoen, maar in Amerika wordt maandag de allerlaatste aflevering van House uitgezonden.

Het einde van de medische serie is nog een groot mysterie voor de fans. Wat is het lot van de illustere dokter Gregory House? Een hardnekkig gerucht is dat in de laatste aflevering van House ook daadwerkelijk zijn laatste uur heeft geslagen.

Geen reunie 
Hugh Laurie deed tijdens zijn bezoek aan The Tonight Show weinig moeite die geruchten de kop in te drukken. Jay Leno probeerde op slinkse wijze een primeur te ontlokken door te vragen of er misschien over een jaar of vijf een reuniespecial voor de cast in zou zitten. "Die kans lijkt me gezien de laatste aflevering vrij klein," liet Laurie weten, "Dat klinkt al alsof ik het verklap, maar het tegendeel is waar."

House is Holmes
Als voorbeeld haalde Laurie Arthur Conan Doyle aan, de bedenker van Sherlock Holmes. "Doyle bracht Holmes om aan het eind van een van z'n boeken door 'm van een klif te laten vallen. Iedereen dacht dat Holmes dood was, maar toen Doyle weer een verhaal over hem wilde maken, bleek Holmes de val te hebben overleefd door zich aan een uitstekende tak vast te houden. Het kan alle kanten op."

Meer over:

Reageren