Antje Monteiro zoekt mee naar Zorro

Zoals bekend is de AVRO bezig met de zoektocht naar een nieuwe Zorro. Zaterdag 22 januari neemt showbizzvrouw Antje Monteiro de rol van gastpanellid bij Op Zoek Naar Zorro op zich. Naast het inzetten van haar expertise bij het beoordelen zingt ze samen met de Zorro’s het openingsnummer.

Antje Monteiro: "Normaal sta ik zelf voor een jury als ik auditie doe, daarom is het erg leuk om zaterdag te ervaren hoe het is om panellid te zijn."

Spannend
Wel ziet ze tegen de beoordeling op als het om de kandidaten gaat: "Het zal ook een moeilijke opgave worden, want de jongens stralen allemaal zoveel zelfvertrouwen en inlevingsvermogen uit. Bovendien bleek in de afgelopen shows dat de mening van het panel en de mening van het publiek aardig uit elkaar ligt. Daardoor blijft het ontzettend spannend! Ik hoop met mijn aandeel de mening van het publiek en het panel iets dichter bij elkaar te brengen."

Antje werkt op dit moment zelf als Killer Queen in de musical We Will Rock You en heeft haar sporen verdiend met bijvoorbeeld haar hoofdrol in de Nederlandse succesmusical Aida. Haar expertise zal goed van pas komen bij het beoordelen van de prestaties van de Zorro’s.

Namen
Afgelopen zaterdag verloor Dennis ten Vergert de sing-off van Marijn en moest hij de liveshow verlaten. De overige Zorro’s Ruud, Kelvin Dennis de G, Jeroen, Roman, Tommie en Marijn nemen het op 22 januari opnieuw tegen elkaar op.

Naast Antje zullen ook de vertrouwde panelleden Erwin van Lambaart (voorzitter), Pia Douwes en Willem Nijholt hun oordeel over de Zorro’s vellen. Frits Sissing presenteert de show.

Reageren