Prachtig

Anton Corbijn gestrikt voor persfoto's Jeangu Macrooy

Mocht Jeangu Macrooy het Eurovisie Songfestival straks niet winnen, dan ligt dat ieder geval niet aan de persfoto’s die er van de van Nederlandse inzending gemaakt zijn. AVROTROS strikte daarvoor namelijk de wereldberoemde fotograaf Anton Corbijn.

Na grote sterren als Bob Dylan, David Bowie, Bono en Robert de Niro heeft de Nederlandse fotograaf Anton Corbijn nu ook Jeangu Macrooy vastgelegd. Op de foto’s van de wereldberoemde Corbijn is de Surinaams-Nederlandse songfestivaldeelnemer Jeangu in zowel zwart-wit als in kleur vastgelegd en lijkt hij bovendien zo weggelopen van een filmset in Hollywood.

Nederland artistiek op de kaart 

AVROTROS, de omroep achter het Eurovisie Songfestival, is trots op de samenwerking met Corbijn. “Zowel met de deelname van Jeangu , als de foto’s van Corbijn, laten we het beste zien van wat Nederland artistiek gezien te bieden heeft”, aldus de omroep in een reactie.

Bekijk hieronder nog twee van de foto’s van Corbijn. De rest van de beelden kan je bekijken op de site van het Eurovisie Songfestival.

 

Jeangu Macrooy maakt op 4 maart bekend met welk liedje bij ons land dit jaar vertegenwoordigt in Rotterdam. Het Eurovisie Songfestival vindt plaats op 12, 14 en 16 mei 2020 in Ahoy Rotterdam.

Meer over:

Reageren