Arjen uit Wie is de mol

De Olympische spelen zijn voorbij, en dus is Wie is de mol weer terug op de buis. Donderdagavond werd Arjen Lubach weggestuurd!

In de laatste aflevering, voorafgaand aan de Olympische spelen, konden kijkers zien hoe na een spannende uitzending uiteindelijk niemand werd weggestuurd.

Tijdens de executieronde stelde Pieter Jan Hagens de vijf overgebleven kandidaten voor een keuze: voor duizend euro hoefden ze hun scherm niet te zien.

4000 euro armer
Door geld uit de pot te geven, mochten deelnemers automatisch door naar de volgende ronde. Frits, Sanne, Kim en Erik hadden daar wel oren naar. Arjen niet, maar hij bleek een groen scherm te hebben.

Vijf deelnemers gingen dus door en speculaties ontstonden over waarom Arjen zo zeker was van het feit dat hij het groene scherm zou krijgen.

Arjen weg
Fans moesten drie weken wachten voordat ze donderdagavond konden zien hoe Arjen de finale van het programma niet zal halen. Hij is dus, ondanks de rare uitzending van weken geleden, niet de mol. Maar wie dan wel?

Er zijn nu nog maar vier deelnemers over. Volgende week zullen Frits (Sissing), Erik (van der Hoff), Sanne (Vogel) en Kim (Pieters) weer verder spelen.

Reageren