Army wives terug bij NET 5

Wie hebben de aanslag in het legerdorp overleefd en wie niet? De Amerikaanse dramaserie Army Wives is vanaf maandag 26 april weer te zien bij NET 5.

In de cliffhanger van het eerste seizoen kregen de hoofdrolspelers op onverwachte wijze te maken met een kwestie van leven of dood: een gefrustreerde militair blies zichzelf op in de plaatselijke bar.

Het vervolg van de serie laat zien hoe die situatie af is gelopen. Wie hebben deze aanslag overleefd en wie niet?

Hechte band
Army Wives draait om vier vrouwen en een man die allemaal een dienstplichtige partner hebben en samenleven in het legerdorp Fort Marshall.

Hoewel ze sterk van elkaar verschillen, hebben ze een hechte band ontwikkeld omdat ze tegen dezelfde dingen aanlopen, zoals de strikte regels in het legerdorp en het regelmatige gemis van hun partner. Bovendien is er altijd het risico dat hun man of vrouw de missie niet overleeft.

Succes
Army Wives is gebaseerd op het boek Under the Sabers: The Unwritten Code of Military Marriage van Tanya Biank. In de Verenigde Staten is de serie een groot succes, in april gaat alweer het vierde seizoen van start. Nederland kan vanaf 26 april gaan genieten van het tweede seizoen.

Reageren