Ashleigh wint met hond Pudsey Britain's Got Talent

13 mei 2012 10:47 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Britain's Got Talent beleefde gisteravond haar finale. Ashleigh en haar hond Pudsey wisten met hun spectaculaire act de talentenshow te winnen.

"Ik wil iedereen die op ons gestemd heeft heel erg bedanken", zei Ashleigh na afloop. "En ik ben heel erg trots op Pudsey!" Tijdens het spektakel danstte Pudsey onder andere op zijn achterpoten en liep zelfs over de jurytafel.

Wonder
Simon Cowell heeft een zwak voor honden en was erg onder de indruk van Pudsey. "Ik ben gek op jullie", zei hij tegen Ashleigh en Pudsey. "Tijdens de shows werden jullie beter en beter. Wat jullie in zo'n korte tijd hebben laten zien is een wonder." De kijkers thuis waren het met het jurylid eens en stemden massaal op het vrolijke duo. Ashleigh en Pudsey gingen naar huis met een half miljoen pond.

Jonathan Antoine
Het tweetal wist favorieten Jonathan Antoine en Charlotte Jaconelli te verslaan. Het operaduo was de gedoodverfde winnaar en de forse Jonathan werd zelfs vergeleken met Susan Boyle. Toch wisten Ashleigh en Pudsey de nachtegaaltjes te verslaan.

Bekijk hieronder het winnende optreden van Ashleigh en Pudsey.

 

Meer over