Beau: 'Ik ben meer dan alleen een televisiepersoonlijkheid'

Beau van Erven Dorens baalt ervan dat zijn televisiecarrière zijn carrière als schrijver een beetje in de weg zit. "Maar ik ben de hele tijd in beeld, dus dat is voor de mensen wat ik doe", vertelt de presentator deze maand in LINDA.

Schrijven is Beau's grootste hobby en hij zou er het liefst meer mee doen. Het feit dat mensen hem enkel als een televisiepersoonlijkheid zien stoort hem. "Dat is een frustratie. Ik zou het liefst ook als schrijver aan de weg timmeren", aldus Van Erven Dorens in het tijdschrift.

Andere kant van Beau
"Ik ben veel meer dingen. Een familieman, een wispelturig figuur. Ja, ik vind mezelf heel veel dingen, maar het enige wat je ziet is de Beau die op televisie is."

Schrijven vindt Van Erven Dorens leuk omdat hij daarmee een andere kant van zichzelf kan laten zien. Toch had hij van zijn eerst boek 'Pijn' meer verwacht. "Het is jammer dat mijn eerste move richting de literatuur in de kiem is gesmoord. Met mijn tweede boek ben ik nog bezig. En ondertussen doe ik leuke dingen op televisie."

Reageren