Beau van Erven Dorens "gaat terugslaan"

Presentator Beau van Erven Dorens is klaar voor 2011. Dat valt althans te concluderen uit een interview van De Telegraaf met de presentator. 

Beau had geen gemakkelijk jaar aan 2010, waarin programma's als CQC en de Zaterdagavondshow flopten en de presentator zelf wat in de vergetelheid raakte. Dat terwijl hij zijn vorige werkgever, RTL, juist verliet in de hoop verder te komen.

Werelds
De afgelopen maanden was de presentator bezig met de voorbereidingen voor zijn nieuwste troef: De Wereld Van Beau, een reportageprogramma waarin hij op een reality-achtige manier een wereld in beeld brengt die kijkers thuis zelf niet snel zullen zien. 

Over DWVB zegt de presentator: "We gaan nu weer terugslaan." En hij is er enthousiast over: "Als het aan mij ligt, ga ik dat de rest van mijn leven doen", zegt hij in De Telegraaf.

China
Van Erven Dorens gaat in het programma de hele wereld over, zo blijkt. "Ik ben voor het programma naar China gegaan, om acteur te worden. Dat lukte. Ik ben daar in een film en een serie te zien. En ik heb meegedaan met The Chippendales."

SBS zegt over Beau's nieuwste programma: "Beau van Erven Dorens gaat dit najaar op zoek naar de bijzondere belevenis in onbekende werelden. In het nieuwe programma De Wereld van Beau reist de flamboyante presentator de hele aardbol af om mensen te ontmoeten met opvallende en niet alledaagse levensdoelen. Binnen elke wereld stelt Beau zichzelf een persoonlijk doel en beleeft hij actief de complete ervaring." 

De Wereld Van Beau is ergens in 2011 te zien bij SBS 6.

Reageren