Dood

BN’ers zien eigen begrafenis in nieuw programma SBS 6

4 juli 2019 10:56 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

© ANP EXTRA
In een nieuw programma van SBS 6 zijn BN’ers getuige van hun eigen begrafenis. Zelf kijken ze springlevend vanachter de coulissen mee.

Iedereen heeft er stiekem weleens over nagedacht: zijn of haar eigen begrafenis. Wat wordt er gezegd? Wie zullen er zijn? Wie huilt en wie niet? Een aantal bekende Nederlanders krijgt er binnenkort antwoord op dankzij een nieuw programma van SBS6: Laat je niet kisten!.

Confrontatie

Laat je niet kisten! biedt een goudeerlijke, soms confronterende, maar vooral humoristische kijk op zijn leven. En de BN’er? Die kan alleen maar lijdzaam toekijken hoe vrienden, familie en collega’s ‘waardig’ afscheid van hem nemen...”, aldus SBS 6 in een persbericht. Na afloop is er traditioneel koffie met een plak cake.

Nep-dood

Welke BN’ers zich door de zender door laten verklaren, is nog niet bekend. Of de gasten overigens weten dat de dode BN’er in kwestie niet echt is overleden, maakt het persbericht niet duidelijk. Ook een woordvoerder van de zender kon daar nog geen antwoord op geven.

Ook de presentator de nieuwe show, die tevens ook de uitvaartbegeleider zal zij, wordt op een later moment bekend gemaakt.

 Laat je niet kisten! wordt geproduceerd door Talpa Producties. Uitzending: 2020.

Meer over