BNN werkt aan comedy Walhalla

BNN komt met een nieuwe comedy, dat maakte de jongerenomroep dinsdag bekend. De casting voor de twaalfdelige serie Walhalla is momenteel in volle gang en de opnames beginnen in oktober. Verwacht wordt dat de serie over een jaar te zien is op Nederland 3.

Walhalla speelt zich af op de Amsterdamse wallen en volgt het dagelijks leven van zes vrienden van rond de twintig.

BNN: "Ze zijn allemaal vrij en ongebonden en ze bijten zich vast in hun idealen. Maar of ze nu hun hart of hun hoofd volgen, de juiste keuzes maken blijkt niet mee te vallen. In koffiehuis Walhalla ontmoeten ze elkaar om liefde, seks en de andere ongemakken van het leven te bespreken."

Team maakt het verschil
BNN beschikt over een team van gevierde regisseurs en schrijvers. Job Gosschalk (S1ngle) en Pieter van Rijn (Bloedverwanten) nemen de regie van de serie op zich, en aan het script werken twee gerenommeerde schrijvers mee: Frank Houtappels (Gooische vrouwen) en Wim Bax (S1ngle).

Tv-directeur Pim Castelijn heeft er volle vertrouwen in: "Dit is een geweldig team van makers die hebben bewezen dat ze het verschil kunnen maken. Wij zijn erg blij dat ze nu zijn gaan samenwerken voor deze nieuwe BNN-serie."

Reageren