Boer Henk en Boer Martin maken hun keuze - Achtergrond

Welke liefdes blijven er over op de boerderijen van boer Henk en boer Martin in ‘Boer zoekt vrouw’?

Meer dan de helft van de boeren heeft zijn of haar keuze al gemaakt. Deze week is het de taak aan Henk en Martin om uit de twee overgebleven partners hun liefde te kiezen. Gaat Martin voor Wilma of Swaen? En kiest Henk Yoni of wordt het toch Fiona? 

Boer Henk verliefd

Volgens het AD is boer Henk al maanden verliefd. "De liefde heeft toegeslagen daar", zegt de buurman van Henk, een kleine 100m van de boerderij vandaan. "Sinds juni al. Na zondag ben ik gelukkig af van dat praten in raadsels. Ik kan je wel dít zeggen, ik heb hem nog nooit zo gelukkig gezien."

Schoonfamilie

Beide boeren ontmoeten na hun keuzemoment gelijk de schoonfamilie. Ook de andere boeren die al eerder gekozen hebben, halen deze week de familiebanden aan. Henk brengt een bezoek aan de ouders van zijn vriendin en boer Aad gaat op het strand barbecueën met de kinderen van zijn ‘vrouw’.

Boer zoekt vrouw

Het programma Boer Zoekt Vrouw kent ook een Franse variant (L’amour est dans le pré; de liefde is in de wei), dat al voor het zevende seizoen op tv wordt uitgezonden. In de finale van afgelopen oktober was te zien hoe de Franse boer Thierry Olive in het huwelijksbootje stapte met Annie, een van de vrouwen die hij tijdens de opnames van het programma heeft ontmoet. Zou dat bij ons...?

Boer Zoekt Vrouw, 20.20 uur, Nederland 1

Reageren