Boer Martin lijkt te kiezen voor Swaen in Boer Zoekt Vrouw

De KRO geeft beelden vrij van de uitzending van zondag, waarin Boer Martin hand in hand een intiem gesprek heeft met Swaen. Heeft Martin de ware gevonden, of is er iets anders aan de hand?

“Ik ben blij dat ik heb gezegd dat als ik ergens aan begin, ik er ook helemaal voor ga”, zegt Swaen in momentje met Boer Martin alleen. De twee zochten een rustig plekje in het weiland om hun gevoelens te uiten.

Ontroerd

Even later vertelt Swaen haar verhaal voor de camera: “Ik ben iemand die graag even contact heeft, even de handen om iemand heen legt. Dat vind ik fijn en dat hij dat ook heeft, daar ben ik best ontroerd door”, Toch kunnen we Wilma, Martins andere optie, nog niet afschrijven: “We hebben een gesprek gehad wat me behoorlijk geraakt heeft, daar heb ik eerlijk gezegd wel wakker van gelegen.”

Boer Zoekt Vrouw

Hoe de hooivork echt in de steel zit is vanavond te zien in Boer Zoekt Vrouw, om 20.20 uur, op Nederland 2. Dan moet ook boer Willem de knoop doorhakken, hij moet kiezen tussen Klaas en Jurjen. Gelukkig komt zijn moeder hem helpen bij de moeilijke keuze.

Reageren