Boszhard beste imitator van de eeuw

Carlo Boszhard imiteert samen met Irene Moors veel bekende mensen in hun TV-programma De TV-Kantine. Het programma is zelfs zo populair dat wij in 2010 de Gouden Televizier-Ring mochten uitreiken aan het duo.  Nu blijkt dat Carlo's imitatie talent vrij uitzonderlijk is.

Door middel van een stemanalyse blijkt dat Boszhards imitatie van Marc-Marie Huijbregts het meest op de echte stem van de cabaretier lijkt.

Ook René van der Gijp werd uitzonderlijk goed nagedaan door Carlo. Zijn persiflage op de voetbalanalist eindigde op de tweede plek. Boszhard laat weten zeer vereerd te zijn: "Ik ben echt vereerd. Marc-Marie is niet een van de types waarvoor ik moeite doe. Ik hoef er nooit voor in de make-up, ik zet alleen zijn tanden in. Van der Gijp is veel leuker om te doen. Die heeft iets meer lagen om te spelen," aldus Carlo.

Andere imitatietalenten
Op de derde plek kwam radio-dj Edwin Evers met zijn imitatie van Prins Bernhard.

Evers is ook op de zesde plek terug te vinden als Peter R. de Vries. Erik van Muiswinkel komt twee keer in de top tien voor met imitaties van Willem van Hanegem en Jan Mulder.

Koefnoen-acteur Paul Groot staat er drie keer in als clown Bassie, Jan Wolkers en Henk Westbroek. Boszhard neemt ook nog de vijfde plek in als Jokertje van Oh Oh Cherso.

Reageren