Breaking Bad nieuwe serie op RTL 7

RTL 7 start in februari met de nieuwe serie Breaking Bad, waarin een man na een serie tegenslagen besluit de laatste dagen van zijn eindigende leven als drugsbaron door te brengen. 

Walter, gespeeld door Emmy Award genomineerde Bryan Cranston, en zijn vrouw Skyler, acteertalent Anna Gunn, hebben samen de zorg voor hun zeventien jarige gehandicapte zoon Walter Jr.

Wanneer Walter 50 wordt, is er een surpriseparty voor hem georganiseerd. Tijdens het feest steelt zijn zwager Hank de show met het vertellen van anekdotes over zijn werk als agent in de drugswereld. Een dag later zakt Walter tijdens het werk in elkaar.

Slecht nieuws
Als hij onderzocht wordt volgt al snel de keiharde diagnose; kanker. De arts vertelt hem, dat hij hooguit twee jaar te leven heeft. Walters wereld stort compleet in.

Hij besluit zijn ziekte voor zich te houden en een plan te bedenken om zijn vrouw en zoon financieel goed achter te laten. Walter denkt terug aan de anekdote van Hank en vraagt of hij een keer mee mag om een kijkje te nemen in de wereld van drugs.

Camper
Tijdens een overval op een drugslaboratorium komt hij in contact met zijn voormalige student Jesse. Walter en Jesse worden zakenpartners en besluiten samen drugs te produceren. Met een camper als drugslab, de juiste grondstoffen, kennis en contacten winnen ze al snel terrein in de onderwereld.

Hoe hij zijn ziekte geheim houdt voor zijn gezin, hoe hij in de drugswereld belandt en van nette huisvader verandert in een eersterangs crimineel is vanaf zondag 13 februari om 23.35 uur te zien in de nieuwe serie Breaking Bad bij RTL 7.

Reageren