Chantal Janzen naar RTL 4

Amper een week nadat bekend werd dat de presentatrice de AVRO gaat verlaten, heeft Chantal Janzen de hoofdprijs de binnen: de blondine tekende donderdag een driejarig contract bij RTL 4.

De presentatrice en musicalster werd donderdag in de uitzending van RTL Boulevard uitvoerig gefeliciteerd door Albert Verlinde en zijn collega's.

Vanaf 1 maart begint ze bij de zender.  

Acteren
Voor Chantal lijkt de nieuwe baan een uitgelezen kans om zichzelf verder te ontwikkelen. Bij RTL zal ze verschillende programma's gaan presenteren, maar ze krijgt ook de kans om verder te acteren.

Een comedyserie, zo liet ze bij Boulevard doorschemeren, was daarbij een van haar wensen.

Aanwinst
Erland Galjaard, programmadirecteur RTL 4: "Chantal Janzen is een aanwinst voor de zender. Haar talent, humor en scherpte zijn unieke eigenschappen die perfect passen bij de programma's die wij haar te bieden hebben. Zij combineert ervaring met zeer veel talent."

Chantal zelf was ook duidelijk in haar nopjes met de nieuwe baan. In een persbericht werd ze geciteerd: "Al vanaf de eerste gesprekken bij RTL 4, die overigens niet zo heel lang geleden plaatsvonden, voelde ik al de energie. We hebben beiden dezelfde visie en voelden goed aan welke kant we met elkaar op wilden. Ik krijg heel veel leuke en nieuwe collega's en kan niet wachten om te beginnen."

Reageren