Charlie Sheen in afkickkliniek

De Amerikaanse acteur Charlie Sheen (44) is in behandeling in een afkickkliniek. Hij heeft zichzelf laten opnemen als preventieve maatregel, laat een woordvoerder weten.

De acteur is al minstens twee keer eerder opgenomen vanwege drugs- en alcoholmisbruik. Waarschijnlijk heeft het dit keer te maken met een op handen zijnde emotionele instorting.

Naar verluidt lijdt Charlie zeer onder stress en vermoeidheid. Hij zou bang zijn terug te vallen op het gebruik van drugs en alcohol. In de kliniek hoopt hij tot rust te komen en de verleiding te weren.

Two and a Half Men

Uiteraard neemt de acteur vrij van de opnames van de comedyserie Two and a Half Men. Dat bevestigde ook de zender CBS en de producer van de show, Warner Bros. Television: "We wensen hem het beste toe bij het omgaan met zijn persoonlijke problemen."

Huiselijk geweld

Er loopt op het moment een rechtszaak tegen Charlie voor huiselijk geweld. Hij zou afgelopen kerst zijn vrouw Brooke Mueller na een ruzie hebben mishandeld en haar hebben bedreigd met een mes. De twee leven inmiddels weer op goede voet met elkaar, maar moeten nog wel voor de rechter verschijnen.

Omdat Charlie nog op borgtocht is, zou hij in de gevangenis kunnen belanden wanneer hij betrapt wordt op drugs- of alcoholmisbruik.

Met z'n tweetjes

Zijn vrouw werd eerder deze maand al opgenomen in een afkickkliniek in Beverly Hills. Volgens haar moeder is haar dochter verslaafd aan crack. Twee weken geleden maakte Brooke nog de overstap naar een andere kliniek in Los Angeles. De eerste kliniek zou haar privacy hebben geschonden. Een beveiliger had informatie over haar gelekt naar de pers.

Nu beide ouders zijn opgenomen, worden hun twee kinderen bij familie ondergebracht.

Reageren