Charlie Sheen toch weer aan de drugs en hoeren

Heel even leek het beter te gaan. Toen weer niet. Toen weer wel. En nu weer niet: acteur Charlie Sheen is donderdag na het innemen van een te hoge dosis drugs opgenomen in een ziekenhuis in Los Angeles. Dat meldt althans de doorgaans goed ingelichte website tmz.com. Vrijdag werden meer details bekend.

Sheen zou een weekje vrij hebben gehad van opnames van zijn hitserie Two And A Half Men en thuis een feestje gegeven hebben dat dusdanig luidruchtig was dat de rest van de buurt er ook van mee kon genieten. En eigenlijk was het ook geen 'feestje' maar een 36 uur durend zuip- en drugsfestijn waarbij bevallige dames in Sheen's huis aanwezig waren.

Hoe dan ook liep het feestje voor Sheen niet goed af, want tegen de ochtend werd de acteur liggend op een brancard afgevoerd. Niet veel later zouden minimaal twee pornoactrices vrouwen zijn huis verlaten hebben. 

Pijn
Het netwerk van tmz.com wist de website te melden dat de acteur zware pijn had in zijn onderbuik. Het detail van de overdosis drugs werd toegevoegd door de buren maar kan vooralsnog niet officieel bevestigd worden. Er zou woensdag een koffer vol cocaïne bij de acteur bezorgd zijn. Dat lijkt wel voor de hand te liggen, want Sheen kampte al vaker met alcohol- en drugsverslaving.

Het weekje vrij is overigens een redding voor Two And A Half Men: de serie komt daardoor niet direct in de problemen voor wat betreft de productie van de serie.

Sheen krijgt naar verluid een slordige miljoen dollar per aflevering, dus het is voor de acteur te wensen dat hij snel weer beter wordt. Wat er met de serie gebeurt als de hoofdrolspeler voorlopig niet beter is, is niet bekend.

Reageren