Connie & Gordon over de vloer?

Drie seizoenen lang konden we genieten van Gerard Joling en Gordon die bij zeer uiteenlopende bedrijven de handjes uit de mouwen staken. Door het eeuwige geruzie van de 'valse zusters' is er echter nooit een vierde seizoen van Joling & Gordon over de vloer gemaakt. Daar lijkt nu verandering in te komen...

RTL heeft namelijk plannen voor een vervolg op de hilarische realitysoap. We hoeven niet bang te zijn dat het uitloopt op onenigheid tussen de twee hoofdrolspelers, want wie neemt in de nieuwe serie het stokje over van Gerard Joling? Niemand minder dan Connie Breukhoven!

Glamourkoningin
De zanger en glamourkoningin waren eerder al samen te zien in Gordons programma Glitter glamour Gordon. "Connie en Gordon zijn eerder samen op pad geweest en dat is ze erg goed bevallen. We zijn nu in gesprek om te kijken of we het idee verder kunnen uitwerken", aldus een RTL-woordvoerder donderdag in De Telegraaf.

Gerard & Patty
Niet alleen Gordon wil graag een vervolg op de serie maken, want ook Gerard zou er oren naar hebben. Het lijkt hem "enig" om samen met collega en goede vriendin Patty Brard een soortgelijk programma te maken. Dat deze serie er ook echt gaat komen lijkt onwaarschijnlijk, want SBS 6 heeft laten weten vooralsnog geen plannen te hebben voor een dergelijk programma.

Reageren