David Hasselhoff erkent drankprobleem

Voormalig Baywatch-ster David Hasselhof weet het zeker: hij is eigenlijk nét Amy Winehouse. Want David en Amy hebben hetzelfde probleem: alcohol. En daarmee heeft David eindelijk de eerste stap gezet op weg naar het erkennen van zijn drankprobleem.

Dat David Hasselhoff een alcoholprobleem heeft, is al langer geen geheim meer. En dat zangeres Amy Winehouse flink van drank en drugs houdt, ook niet.

Dus is Davids conclusie simpel: hij is net als Amy.

Beschamend
Die uitspraak is opvallend omdat David voorheen voornamelijk ontkende dat hij een drankprobleem heeft. Alle beschamende uitgelekte filmpjes ten spijt.


David vindt nu dan toch dat hij een probleem heeft, en hij maakte dat duidelijk door zichzelf te vergelijken met Amy Winehouse. Vooral omdat Amy ook niet van haar verslavingen af lijkt te komen. David: "Het is een ziekte. Je besluit niet 's ochtends als je wakker wordt dat je dit probleem wilt hebben."

Of hij nu dan ook eindelijk actie gaat ondernemen om van zijn verslaving af te komen, is niet bekend. Hij werd al twee keer eerder in het ziekenhuis opgenomen nadat hij teveel gedronken had, maar ondernam nadien geen actie.

Slop
Bovenstaand filmpje werd gemaakt door zijn eigen dochter en is inmiddels al maandenlang een hit op Youtube. Ondertussen raakt de carrière van de acteur steeds verder in het slop.

Zelfs de remake van de serie Knight rider, waarin David geen hoofdrol had maar die hem wel terug in de spotlight had kunnen brengen, is geflopt.

Reageren