De deskundige jury van Dames in de dop

Maak kennis met de jury die de zware taak heeft om de negen meiden te transformeren tot heuse dames. Aan hun kennis en ervaring zal het in elk geval niet liggen!

Henrik de Groot
Henrik is naast juryvoorzitter bij Dames in de dop ook adviseur, trainer en gastdocent op het gebied van protocol en presentatie. Sinds 1990 geeft hij les in Protocol, presentatie en internationale omgangsvormen op hogescholen, universiteiten en particuliere instellingen. Daarnaast schreef Henrik een handboek voor ceremoniemeesters.

Anouk van Eekelen
Anouk.jpg © Sander Stoepker
Anouk is eigenaar van Life Events: een bureau dat is gespecialiseerd in training en advies op het gebied van persoonlijke presentatie, etiquette en omgangsvormen. Zij geeft veel trainingen en lezingen in het bedrijfsleven. Anouk vindt het leuk én belangrijk om mensen op een boeiende en enthousiaste manier iets bij te brengen. Ze gelooft dat mensen en bedrijven beter kunnen presteren door verbetering van persoonlijke presentatie en etiquettekennis. Anouk geeft daarnaast ook college op hogescholen en schrijft columns voor Elsevier. Momenteel is ze druk bezig met het schrijven van haar eerste boek.

Coco de Meyere
coco.jpg © Sander Stoepker
Coco is imagodeskundige en life coach. Ze is vooral bekend geworden met haar televisiewerk. Ze was ooit styliste en kleedde diverse artiesten en presentatoren als Linda de Mol, Gordon en Jan Vayne. Tegenwoordig geeft ze naast stijladviezen ook lezingen en is ze schrijfster. Op haar 34ste schreef ze haar eerste boek: Wat zie jij er goed uit (de psychologie van het imago). De missie van Coco de Meyere: anderen inspireren. Iedereen heeft volgens haar mogelijkheden om iets van zijn leven te maken.

Meer over:

Reageren