De ex-Voices verbazen zich over plannen van Gordon

De 4 ex-leden van LA The Voices zijn verbijsterd over de doorstartplannen van Gordon. De divo liet weten dat hij misschien wel verdergaat met andere zangers.

"LA The Voices is een heel sterk merk en misschien moet ik over een half jaar kijken of ik op zoek moet naar vier nieuwe leden", liet Gordon al eerder weten in RTL Boulevard. En die opmerking schoot de ex-Voice in het verkeerde keelgat. “Volstrekt irrationeel en verbijsterend”, aldus Peter Strykes in het AD. "Het is jammer dat Gordon met de suggestie komt om andere zangers te zoeken. Daar is niemand bij gebaat".

Hommeles met Gordon

De leden van LA The Voices liggen al een tijdje met Gordon overhoop. Gordon verliet de groep vanwege gezondheidsproblemen en sindsdien is het hommeles. Volgens Gordon heeft hij de naam gratis aangeboden en de heren zouden hier niet op gereageerd hebben. De ex Voice-leden zeggen op hun beurt dat ze eerst ieder detail van het voorstel wilden bespreken voordat ze akkoord zouden geven.

Reactie van de ex-LA The Voices

“We weten zo langzamerhand niet meer waar we aan toe zijn”, aldus Strykes over Gordon. “De ene keer zegt hij dat we, zonder zijn bemoeienis, door kunnen gaan met de oorspronkelijke naam. Een moment later overweegt hij nieuwe zangers te zoeken.” Toch hoopt hij dat ze er nog uit gaan komen. "Daar is tijd voor nodig. Gordon wil steeds een snelle reactie van ons op een eventuele oplossing. Dat was de afgelopen tijd niet altijd mogelijk, omdat we niet over één nacht ijs willen gaan."

Reageren