'Spannend'

Dennis Weening over De Slimste Mens: 'Jammer'

2 augustus 2021 10:36 | overig-tv-nieuws | Door Jorien Slager

© KRO-NCRV
Afgelopen vrijdag werd Dennis Weening bij De slimste mens aangekondigd als 'fanatiek tot in zijn kleine teen'. Helaas vloog hij er diezelfde avond uit. Dennis blijft er nuchter onder: "ik ga niet af, maar het is wel jammer dat ik niet door ben gegaan natuurlijk."

Wat Dennis Weening weet van Twitter? Het is de vraag waarbij de presentator helaas een black out kreeg. Hij kijkt terug op zijn aflevering. Aan het begin gaf hij al aan het best spannend te vinden. Alleen het drie kwartier lang stil zitten al. "Ik ben een tikkeltje wilder dan andere mensen, denk ik. Ik zit al de hele tijd met mijn voeten te tikken… Ik moet echt nadenken. Het liefst zit ik de hele tijd zo, onderuitgezakt en weet ik niet goed hoe ik moet zitten."

'Jammer'

 

Uiteindelijk eindigde Dennis met nog maar zeven seconden op de teller, terwijl zijn tegenspeler Lisa Loeb er nog maar liefst honderd had. "Het is De slimste mens. Zij zijn gewoon heel goed en slim. Ik ga niet af, maar het is  jammer dat ik niet door ben gegaan natuurlijk."

Meer over