Ellen ten Damme bij de Zorro's

In de achtste finale van Op zoek naar Zorro is de rol van gastpanellid weggelegd voor zangeres Ellen ten Damme. Ellen ondersteunt de vaste panelleden Erwin van Lambaart, Pia Douwes en Willem Nijholt bij het beoordelen van de musicaltalenten die strijden om de titel van 'Nederlandse Zorro'. Naast het beoordelen van de Zorro's zal Ellen deel uitmaken van de openingsact van de uitzending: "Waarschijnlijk zit er een stukje acrobatiek in...".

Ellen (foto) weet het wel, qua mannen: "Elke vrouw wil toch eigenlijk een stoere charmante Zorro. Ik zou verliefd op Zorro moeten kunnen worden."

Maar ze is ook erg enthousiast als het gaat om Op Zoek Naar...: "Het mooie aan deze show is dat er naar iets concreets wordt toegewerkt, namelijk een productie. En dat de mannen getalenteerd zijn is natuurlijk duidelijk."

Ervaring
Afgelopen zomer was Ellen zelf nog het middelpunt in een grote circusshow waarin ze hits zong van Madonna, Duffy, Britney Spears en andere sterren. Als zangeres en performer treedt ze al jaren op in Nederland en Duitsland. Inmiddels heeft ze haar eerste Nederlandstalige album geproduceerd.

Afgelopen zaterdag moesten twee Zorro's het strijdtoneel verlaten. In de eerste sing-off verloor Jeroen de strijd van Mischa en de tweede sing-off zorgde ervoor dat Kelvin naar huis moest. Voor de overige Zorro's is de strijd nog volop gaande: Ruud, Dennis de G, Roman, Tommie, Mischa en Marijn nemen het op 29 januari opnieuw tegen elkaar op. Frits Sissing presenteert de show.

Gewonden
Donderdagavond waren de zes overgebleven Zorro's op bezoek bij Paul de Leeuw's Madiwodovrijdagshow. Tijdens een cursus schermen ging er echter iets mis, waardoor een van de Zorro's met een zwaard een fles stuksloeg. Het rondvliegende glas belandde in het publiek, waardoor één bezoekers een snee opliep. Paul stopte met het spelletje; met de bezoeker gaat het prima.     

Reageren