Ellen vindt Simon maar gemeen

Zoals eerder al bekend werd, is actrice en talkshowpresentatrice Ellen DeGeneres sinds dit tv-seizoen ook nog eens jurylid in de Amerikaanse versie van Idols. Waar de andere juryleden een expertise hebben, zit Ellen er vooral om 'de stem van de kijker' te laten horen. Haar eerste conclusie: mede-jurylid Simon Cowell is gemeen.

Om precies te zijn, zei ze: "Simon Cowell is gemener dan ik dacht."

American Idol
Vorige maand begon American Idol weer. De eerste rondes zijn inmiddels voorbij, en dus is het tijd voor de theaterronde. Daar maakte Ellen haar debuut.

Simon Cowell is volgens haar "gemener dan ik dacht. Het is moeilijk om te horen hoe hij bepaalde dingen tegen mensen zegt en dan niet te denken 'oh jij arm ding'."

Vrijheid
Dat dénkt ze dan overigens wel, maar ze zegt het niet. Ook al krijgt ze van de makers van het programma geen strobreed in de weg gelegd. Ze krijgt dan ook nul advies over jureren: "Ze laten me gewoon doen wat ik wil doen."

Simon Cowell maakte eerder bekend dat dit seizoen van American Idol zijn laatste is. Hierna gaat hij zich richten op de Amerikaanse variant van X-Factor. Eerder stopte Paula Abdul al als jurylid.

Reageren